Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een cursus Zweeds te volgen.

Cursus Zweedstaalcursus Zweeds

Menigeen is na de eerste kennismaking met Zweden aan het land verkocht en keert jaar na jaar terug naar dit land dat zoveel te bieden heeft. Naast de schitterende natuur met de eindeloze bossen, de ontelbare meren, de mooie heuvels en bergen en de onmetelijke uitgestrektheid van het Noorden, vindt men er ook cultuur, historie en mooie steden. Maar niet alleen als vakantieland is Zweden in trek. Steeds meer Nederlanders nemen de stap om naar dit mooie land te emigreren. Maar of men nu
vakantieganger of emigrant in spé is, het is prettig als je tijdens een korter, langer of zelfs een definitief verblijf de taal al enigszins meester bent bij aankomst in dit mooie land. Taaltrainingen Twente biedt ook voor Zweeds cursussen aan om in die behoefte te voorzien.

Cursussen Zweeds

Er worden cursussen op verschillende niveaus en in verschillende groepsgrootte gegeven. Omdat de groepen klein zijn, maximaal 5 personen, is maatwerk mogelijk. Het niveau van de cursussen loopt van beginners (geen voorkennis) tot gevorderd (al behoorlijke kennis). Ook opfriscursussen en bijspijkercursussen zijn mogelijk. Het uitgangspunt van de cursussen is dat men zich in de taal wil kunnen uitdrukken. De nadruk ligt dan ook op spreekvaardigheid en uitspraak. Maar ook het kunnen lezen van de taal krijgt de nodige aandacht. In de algemene cursus krijgt schrijfvaardigheid minder aandacht. In overleg kan echter worden besloten, hier vanaf te wijken. Naast de taal wordt er ook ruim aandacht besteed aan de cultuur van het land. De cursussen zijn bedoeld voor particulieren en bedrijven.

Vraag een kennismakingsgesprek aan!