Taaldocenten

Leu lu - Taaldocente Chinees
Lei Lu

Mijn naam is Lei Lu. Ik ben geboren en getogen in China en heb de Hunan Teachers University afgerond als lerares Chinees.
In 2003 ben ik naar Nederland gekomen en vanaf 2005 tot 2016 heb ik les gegeven aan de Twentse Chinese school in Hengelo. Zodoende heb ik reeds veel ervaring in het doceren van Chinese en Nederlandse kinderen en volwassenen. Door mijn persoonlijke begeleiding van talentvolle leerlingen heeft de Chinese school drie maal een prestigieuze internationale prijs gewonnen op het gebied van Chinese voordracht.
Ik wil graag mijn kennis en ervaring doorgeven aan mensen die geïnteresseerd zijn in Chinese taal en cultuur. Daarvoor kun je mij bellen of mailen.
 
Taaldocent: Chinees
Mobiel: 06-41 98 81 69
Email: lucy.lu6509@gmail.com

Alexandra Koch

Ik ben trainer en coach met vele jaren ervaring in de onderwijssector. Als Duitse, die sinds 2004 in Nederland woont maar ook nog steeds in Duitsland werkt, kan ik natuurlijk fungeren als bruggenbouwer die verbindingen legt tussen de culturen.
Ik geef voornamelijk privétrainingen zakelijk Duits en In-company trainingen. Hierbij vind ik het belangrijk om alle trainingen zo praktisch mogelijk te houden.
Daarnaast help ik Nederlanders, die in Duitsland willen solliciteren aan een goed voorbereide sollicitatie.

Taaldocent: Duits
Tel: 06-19946189
E-mail: training@alexandrakoch.nl

Edit Vajda taaldocent Spaans voor Taal Trainingen Twente
Edit Vajda

Ik ben een enthousiaste en gekwalificeerde docent afgestudeerd in de Spaanse en Engelse taal- en letterkunde. Geboren in Hongarije en momenteel woon ik in Losser. Ik heb meer dan een decennium ervaring met privé-onderwijs en onderwijzen in kleine groepen voor volwassenen en kinderen.

Taaldocent: Spaans
Mobiel: 06-27 83 30 60
E-Mail: edit.vajda@talenextra.nl

Alena Kokareva taaldocent Russisch bij Taal Trainingen Twente
Alena Kokareva

Geboren in Rusland en sinds 2000 woonachtig in Nederland. Ik geef les op privé basis, maar daarnaast geef ik ook cursussen aan een particulier taleninstituut in Enschede.

Taaldocent: Russisch
Mobiel: 06-42271106
Email: alena-kokareva@taaltrainingentwente.nl

Adriaan Vogelzang taaldocent Frans bij Taal Trainingen Twente
Adriaan Vogelzang

Iedereen kan Frans leren, met dit uitgangspunt verzorg ik al jarenlang cursussen voor zowel bedrijven als particulieren op alle niveaus. Ik heb Franse taal en cultuur/letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en daarna heb ik me toegespitst op trainingen op maat. Tevens organiseer ik talenreizen naar Frankrijk.

Taaldocent: Frans
Tel: 06-11 16 35 95
Email: adriaanvogelzang@gmail.com

Taaldocent Frans Ina Nederkoorn
Ina Nederkoorn

Ik heb veel ervaring opgedaan als docente Frans op verschillende middelbare scholen. Daarnaast heb ik meer dan 25 jaar bij een particulier taleninstituut in Enschede gewerkt. Sinds mijn pensionering ben ik minder les gaan geven. Op dit moment geef ik voornamelijk les aan kleine groepen en privélessen.

Taaldocent: Frans
Tel: 053-536 11 86
Mobiel: 06-54 71 55 85
E-Mail: ina-nederkoorn@taaltrainingentwente.nl

Wim Kosmeijer Taaldocent Noors en Zweeds bij Taal Trainingen Twente
Wim Kosmeijer

Ik heb Zweeds en Algemene Taalwetenschap gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds een aantal jaren verzorg ik cursussen Noors en Zweeds. Ik geef les op privébasis maar daarnaast geef ik ook cursussen aan de Volksuniversiteit in Hengelo en een particulier taleninstituut in Enschede.

Taaldocent: Noors en Zweeds
Tel: 06-14 41 62 56
Email: 
wim-kosmeijer@taaltrainingentwente.nl

Petra Scheltinga taaldocent Nederlands, Duits en Engels bij Taal Trainingen Twente
Petra Scheltinga

Van oorsprong kom ik uit Duitsland. In München en in Reading (Engeland) heb ik Duitse en Engelse Taal- en Letterkunde gestudeerd en een lerarenopleiding voor deze vakken gevolgd. Sinds 1997 woon en werk ik in Enschede als docente voor volwassenen. Sinds 2003 geef ik ook cursussen Nederlands voor anderstaligen, vooral voor Duitstaligen. Daarnaast ben ik werkzaam als zelfstandig vertaalster.

Taaldocent: Duits, Engels en Nederlands/NT2
Tel: 053-436 05 03
Email: info@petra-scheltinga.nl

Erie Betlem taaldocent Nederlands en NT2 bij Taal Trainingen Twente
Erie Betlem

Ik ben al vele jaren werkzaam als docente Nederlands/NT2 bij verschillende opdrachtgevers.
Mijn ervaring bestaat uit het lesgeven aan zowel Nederlanders als anderstaligen.
De afgelopen tijd heb ik ook als examinator gewerkt bij de inburgeringsexamens.
Voor privé-lessen of lessen in uw bedrijf kunt u bij mij terecht, zowel voor beginners als gevorderden.

Taaldocent: Nederlands/Nt2
Tel: 053-433 11 23
Email: erie.betlem@taaltrainingentwente.nl

Fiona Stramigioli taaldocent Italiaans bij Taal Trainingen Twente
Fiona Stramigioli

Ik kan u niet alleen de Italiaanse taal onderwijzen maar kan u ook wegwijs maken in de Italiaanse cultuur en de bijbehorende omgangsvormen.  Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de Italiaanse taal- en letterkunde. Daarnaast heb ik een jaar gestudeerd aan de Università di Bologna. Onlangs heb ik de minor “Culturele verschillen tussen Italië aan de Hogeschool voor Tolken en Vertalers” gevolgd.

Taaldocent: Italiaans
Tel: 074-250 66 56
Mobiel: 06-54 91 39 96
Email: f.stramigioli@tuttalingua.nl

Dina Boessenkool Taaldocent Engels bij Taal Trainingen Twente
Dina Vincent

In Zuid Afrika heb ik Engels en Psychologie gestudeerd en een lerarenopleiding voor Engels gevolgd. In zuid Afrika heb ik eerst als docente Engels gewerkt en later als trainer in het bedrijfsleven. Sinds 2005 woon ik in Almelo en werk ik als docente voor volwassenen. Daarnaast geef ik ook bijles aan leerlingen in de middelbare onderwijs.

Taaldocent: Engels
Tel: 0546-604 698
Mobiel: 06-17 87 96 96
Email: info@everythingenglish.nl