Edit VajdaTaaldocent Spaans
Ik ben een enthousiaste en gekwalificeerde docent afgestudeerd in de Spaanse en Engelse taal- en letterkunde. Geboren in Hongarije en momenteel woon ik in Losser. Ik heb meer dan een decennium ervaring met privé-onderwijs en onderwijzen in kleine groepen voor volwassenen en kinderen.

Leslocatie: Losser
Mobiel: 06-27 83 30 60
Email: edit.vajda@talenextra.nl

Fiona Stramigioli-WoeringTaaldocent Italiaans
Ik kan u niet alleen de Italiaanse taal onderwijzen maar kan u ook wegwijs maken in de Italiaanse cultuur en de bijbehorende omgangsvormen. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de Italiaanse taal- en letterkunde. Daarnaast heb ik een jaar gestudeerd aan de Università di Bologna. Onlangs heb ik de minor “Culturele verschillen tussen Italië aan de Hogeschool voor Tolken en Vertalers” gevolgd.

Leslocatie: Borne
Tel: 074-250 66 56
Mobiel: 06-54 91 39 96
Email: info@tuttalingua.nl

Petra ScheltingaTaaldocent Duits, Engels en Nederlands
Van oorsprong kom ik uit Duitsland. In München en in Reading (Engeland) heb ik Duitse en Engelse Taal- en Letterkunde gestudeerd en een lerarenopleiding voor deze vakken gevolgd. Sinds 1997 woon en werk ik in Enschede als docente voor volwassenen. Sinds 2003 geef ik ook cursussen Nederlands voor anderstaligen, vooral voor Duitstaligen. Daarnaast ben ik werkzaam als zelfstandig vertaalster.

Leslocatie: Enschede
Tel: 06-15 69 61 42
E-mail: info@petra-scheltinga.nl

Ina NederkoornTaaldocent Frans
Ik heb veel ervaring opgedaan als docente Frans op verschillende middelbare scholen. Daarnaast heb ik meer dan 25 jaar bij een particulier taleninstituut in Enschede gewerkt. Sinds mijn pensionering ben ik minder les gaan geven. Op dit moment geef ik voornamelijk les aan kleine groepen en privélessen.

Leslocatie: Losser
Tel: 053-536 11 86
Mobiel: 06-54 71 55 85
E-mail: ina-nederkoorn@taaltrainingentwente.nl

Dina VincentTaaldocent Engels
Als “native speaker” met daarnaast veel ervaring als coach, kan ik u niet alleen onderwijzen in de Engelse taal maar kan u ook het zetje geven over de drempel te komen zodat u met zelfvertrouwen in het Engels communiceert.
Van oorsprong kom ik uit Durban, Zuid Afrika, waar ik een opleiding Engels en Psychologie heb gevolgd en de lerarenopleiding heb gedaan. Sinds 2005 woon ik in Almelo en verzorg ik cursussen voor zowel bedrijven als particulieren op alle niveaus. Daarnaast geef ik bijlessen aan studenten en help ik bij scripties.

Leslocatie: Almelo
Tel: 0546-604 698
Mobiel: 06-17 87 96 96
E-mail: info@everythingenglish.nl

Alena KokarevaTaaldocent Russisch
Geboren in Rusland en sinds 2000 woonachtig in Nederland. Ik geef les op privé basis, maar daarnaast geef ik ook cursussen aan een particulier taleninstituut in Enschede.

Leslocatie: Enschede
Mobiel: 06-42271106
Email: alena-kokareva@taaltrainingentwente.nl

Adriaan VogelzangTaaldocent Frans en Nederlands
Iedereen kan Frans leren, met dit uitgangspunt verzorg ik al jarenlang cursussen voor zowel bedrijven als particulieren op alle niveaus. Ik heb Franse taal en cultuur/letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en daarna heb ik me toegespitst op trainingen op maat. Tevens organiseer ik talenreizen naar Frankrijk.

Leslocatie: Almelo
Tel: 06-11 16 35 95
Email: adriaanvogelzang@gmail.com

Constance OkxTaaldocent Noors
Ik ben geboren in Nederland, maar opgegroeid in Noorwegen. Hierdoor is zowel Nederlands als Noors mijn moedertaal. Na mijn middelbare school heb ik Scandinavische taal- en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb veel ervaring op kunnen doen in het lesgeven bij verschillende taalinstituten en de Vrije Universiteit, naast de privélessen die ik altijd heb gegeven. Ik vind het erg leuk om mijn passie voor de Noorse taal en cultuur aan anderen door te mogen geven.

Leslocatie: Neede
Mobiel: 06–45 46 53 36
Email: fjordtaalles@gmail.com

Erie BetlemTaaldocent Nederlands
Ik ben al vele jaren werkzaam als docente Nederlands/NT2 bij verschillende opdrachtgevers.
Mijn ervaring bestaat uit het lesgeven aan zowel Nederlanders als anderstaligen.
De afgelopen tijd heb ik ook als examinator gewerkt bij de inburgeringsexamens.
Voor privé-lessen of lessen in uw bedrijf kunt u bij mij terecht, zowel voor beginners als gevorderden.

Leslocatie: Enschede
Tel: 053-433 11 23
E-mail: erie.betlem@taaltrainingentwente.nl

Foto’s door vakfotografie Pia van Luenen-ten Hoeve