Taalcursus Russisch

Cursus Russisch

Rusland is een prachtig, nog redelijk onbekend, vakantieland, met zijn vele kunsthistorische schatten, unieke architectuur, verscheidenheid aan culturen en mooie gevarieerde natuur. Rusland kent gebieden waar het altijd vriest en gebieden die subtropisch zijn. Naast vakantieland is Rusland ook een van de opkomende economieën. Al veel Nederlandse firma’s doen zaken met Rusland. Om optimaal van het land te kunnen genieten en om een echte zakenpartner te zijn, is het handig wanneer je enige kennis van de Russische taal hebt. Russisch is een krachtige en boeiende taal. Het is niet alleen de uitspraak, de grammatica of de woordenschat; het is de ziel van het Russische volk.

Cursus Russisch

De cursussen worden gegeven in groepen of individueel en men kan zowel als beginner als ook gevorderde een passende leermethode volgen. Per groep of persoon wordt hiervoor in een gesprek de doelstelling bepaald.

Ik verzorg op maat gemaakte cursussen Russisch voor mensen van elk kennisniveau.
Uit ervaring ben ik tot de conclusie gekomen dat de meeste cursusboeken niet aansluiten op het begin niveau van de cursist. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe methode waardoor de cursist deze aansluiting gemakkelijk kan maken. Je kunt hierdoor het Russisch op een zeer leuke, inspirerende en verrassend snelle manier leren!

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.