Cursus FransTaalcursus Frans

Het is wel bekend, Frankrijk is het meest populaire land om op vakantie te gaan. Bovendien gaan Nederlandse ondernemingen steeds vaker zaken doen met Franse bedrijven. Vaak wordt vergeten, dat Frans de taal van onze buren is, in het Franstalige deel van België ga je je echt niet meer met Nederlands redden. Bovendien is er ook nog Canada, grote delen van Afrika en honderden eilanden, verspreid over de hele wereld. De zogenaamde Comunauté française.

Cursus Frans voor Particulieren

Toch hoor je vaak zeggen: Frankrijk zou een veel fijner land zijn wanneer we er geen Frans hoefden te spreken. Wij bieden cursussen Frans op maat en op alle niveaus, van beginners tot gevorderden en conversatie cursussen. Frans op vakantie en zakelijk Frans voor zowel bedrijven als particulieren. Ook verzorgen wij bijlessen voor middelbare scholieren.

Zakelijke cursus Frans

Is de Franse markt interessant voor u? Wij hebben veel ervaring in het geven van taaltrainingen en cursussen in het bedrijfsleven. Hierbij komt niet alleen de Franse taal aan bod maar wordt u ook wegwijs gemaakt in de Franse zakencultuur. In overleg verzorgen wij ook vertalingen van handleidingen, brochures, brieven etc.

Curussen op maat

Wij werken niet alleen in kleine groepen, maar verzorgen ook 1 op 1 cursussen zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht en er zo snel mogelijk het beste resultaat kan worden behaald.

Kennismakingsgesprek

Voor aanvang van de lessen vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt bekeken wat uw wensen zijn: wilt u een zakelijke taaltraining volgen of wilt u algemeen Frans leren, heeft u behoefte aan het verbeteren van uw mondelinge of schriftelijke communicatie (e-mail, brieven, etc), wat is uw niveau enzovoorts. Wij leveren maatwerk en springen in op uw specifieke wensen en behoeften.

Cursus Frans voor alle niveaus:

  • Cursus Frans voor beginners 1 (niveau A1)
  • Cursus Frans voor beginners 2 (niveau A2)
  • Cursus Frans voor halfgevorderden (niveau B1)
  • Cursus Frans voor gevorderden (niveau B2)
  • Cursus Frans voor Vergevorderden (niveau C1)

Neem direct contact op met één van de taaldocenten Frans of vraag via ons formulier een gratis kennismakingsgesprek aan!