Online cursus Italiaans voor beginners:Online cursus Italiaans voor beginners als zelfstudie:

De online cursus Italiaans sluit perfect aan bij de visie dat u een taal leert door elke dag even te oefenen in plaats van een keer in de week heel lang ermee bezig te zijn. Tevens leert u door middel van deze cursus hoe u zinnen maakt. TuttaLingua heeft deze cursus ontwikkeld vanuit de motivatie om u de mogelijkheid te bieden een nieuwe taal te leren ook wanneer u niet de mogelijkheid heeft om wekelijks naar een groepsles te gaan. De online cursus  van TuttaLingua leert u de basis van de Italiaanse taal. Bij deze methode is er veel aandacht voor zinsconstructie zodat u door herhaling leert hoe een zin in elkaar zit. Daarnaast biedt de memotrainer app u dagelijks de mogelijkheid om de woorden te oefenen die u moeilijk vindt. Het voordeel van deze zelfstudiecursus is dat u op elk gewenst moment van de dag Italiaans kunt leren en dat u in in principe elke dag even met de stof bezig bent.

Dankzij de speciaal samengestelde demo van Tutta Lingua mag u een klein gedeelte van de online cursus voor beginners uitproberen.  U krijgt daarmee oefeningen voor op uw laptop én daarnaast werkt u via de app MemoTrainer op uw mobiele telefoon.

Wilt u de online cursus gratis uitproberen? Dat kan met deze gratis demo.

Blended Learning cursus Italiaans voor beginners

Een paar keer per jaar biedt Tutta Lingua  u een intensieve  blended learning cursus aan. Deze cursus is een combinatie van de online cursus van Tutta Lingua en 3 avonden die er volledig op gericht zullen zijn om uw kennis actief te gaan oefenen.

In de online cursus volgt u een les en maakt u de bijbehorende oefeningen. Met deze les bent u ongeveer een uur bezig. De docente leert u zo stap voor stap en met veel eigen ontwikkelde oefeningen deze mooie taal te begrijpen. U bepaalt zelf wanneer u de les doet en hoevaak u de dialoog wilt herhalen.

De memo trainer is een extra tool en verbonden aan de cursus. Deze app heeft opgeslagen wat ju niet goed heeft gedaan in de online les en biedt u de woordjes en grammatica die u moeilijk vond opnieuw aan. Hierdoor oefent u elke dag 10 minuten uw woordjes en bent u dus elke dag met de taal bezig.

Tijdens de terugkomavonden zal de docente zich richten op de twee lessen die u online gevolgd heeft en zal een stap maken van de passieve kennis die u online heeft opgedaan naar het actief toepassen in een kleine, leuke groep. Deze veilige omgeving biedt u de mogelijkheid om veel dialogen te oefenen zodat u de geleerde stof kan gaan toepassen