Voor de meeste mensen is de zomervakantie inmiddels voorbij, en hopelijk heeft iedereen ervan genoten. Misschien heeft u in de vakantie zin gekregen om een nieuwe taal te leren of uw taalkennis op te frissen? Dat kan, want binnenkort gaan weer een cursussen in verschillende talen van start.

Voor Nederlands/Nt2 bieden wij verschillende cursussen voor expats in Enschede en Almelo aan (Dutch for Expats). Deze trainingen zijn ook in-company mogelijk. Neem hiervoor contact op met Erie Betlem (Enschede) of Adriaan Vogelzang (Almelo).

Ook de groepscursussen Italiaans, al dan niet gecombineerd met een onlinetraining (flipped classroom) gaan in september weer van start. Voor meer informatie kunt u terecht bij Fiona Stramigioli.

In de beginnerscursus Duits bij Petra Scheltinga, die op 25 september van start gaat, zijn nog twee plaatsen vrij. Daarna kunt u doorstromen naar de cursus “Zakelijk Duits voor halfgevorderden” bij Alexandra Koch. Op 7 november biedt Alexandra ook een eendaagse workshop “Zakelijk Duits voor beginners” aan.

Verder is er ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de cursus “Voorbereiding IELTS Academic” bij Petra Scheltinga. Vragen? Neem dan contact met haar op.

Uiteraard kunt u ook in de andere talen privélessen, in-company-trainingen of groepslessen volgen. Meer informatie ontvangt u bij de desbetreffende docenten.

Welke cursus u ook kiest, wij wensen u in ieder geval veel succes en natuurlijk ook veel plezier!

Meld je aan!