Een nieuwe lente , een nieuwe taal. Onder dit motto bieden wij een training vakantietalen aan. Dit doen wij omdat het zo leuk is contact te kunnen leggen met de inwoners van uw vakantieland. U kunt in deze periode bij ons terecht voor de volgende talen: Duits, Engels, Frans Zweeds, Noors ,Russisch en Chinees. Bij deze cursussen staat de spreekvaardigheid centraal, zodat u niet meteen met uw mond vol tanden staat. U kunt b.v. een menukaart lezen, vragen stellen over de omgeving enz. Ook als u uw huidige talenkennis wilt opfrissen, kunt u zich aanmelden. De training wordt in kleine groepen gegeven en eindigt voor het begin van de schoolvakanties. Hebt u ook met plezier gekeken naar de t.v. serie “Langs de oevers van de Yangtze”? Onze docente Chinees biedt een introductiecursus Chinees aan voor beginners. [quote align=”center” color=”#999999″]Een nieuwe lente, een nieuwe taal[/quote]

Onder dit motto bieden wij een training vakantietalen aan. Dit doen wij omdat het zo leuk is contact te kunnen leggen met de inwoners van uw vakantieland.
U kunt in deze periode bij ons terecht voor de volgende talen: Duits, Engels, Frans, Zweeds, Noors, Russisch en Chinees.

Bij deze cursussen staat de spreekvaardigheid centraal, zodat u niet meteen met uw mond vol tanden staat. U kunt b.v. een menukaart lezen, vragen stellen over de omgeving enz. Ook als u uw huidige talenkennis wilt opfrissen, kunt u zich aanmelden.

De training wordt in kleine groepen gegeven en eindigt voor het begin van de schoolvakanties.

Hebt u ook met plezier gekeken naar de t.v. serie “Langs de  oevers van de Yangtze”?
Onze docente Chinees biedt een introductiecursus Chinees aan voor beginners.

Voor deze cursus en voor de vakantietalen kunt u zich vanaf vandaag aanmelden via ons contactformulier of bij de betreffende docenten.