Groepscursus Duits van start begin 2016Wilt u graag uw kennis van de Duitse (zakelijke) taal op frissen, maar u kunt geen tijd vrij maken voor een wekelijkse cursus Duits? De Summer School van onze trainers Alexandra Koch en Petra Scheltinga kan hiervoor de oplossing zijn.

Meld u aan voor 15 juni 2019 voor deze cursus Duits en ontvang 2 lesuren gratis!

Een intensieve training tijdens de Summer School duurt minimaal 20 en maximaal 30 lesuren. De training wordt in overleg gepland in de tijd tussen 1 juli en 31 augustus 2019. Om het beste resultaat uit een intensieve cursus Duits te halen, kunt u bij voorkeur een weekje vrij nemen. Anders adviseren wij om tenminste de lesdagen vrij te houden. Zo heeft u voldoende tijd voor het thuiswerk en de zelfstudie om de lessen heen. Het verwerken van de inhoud van de lessen kan gemakkelijk thuis plaats vinden. Meer informatie vindt u op de websites van Alexadra Koch of Petra Scheltinga.

Is een intensieve cursus Duits tijdens de zomerperiode ook het passende aanbod voor u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden. Graag reserveren wij voor u één of twee trainingsweken tijdens de Summer School.

Als u in de zomervakantie geen tijd hebt om een cursus Duits te volgen, zijn er in het najaar nog de Basiscursus Duits bij Petra of de cursus Duits voor halfgevorderden bij Alexandra