Wellicht heeft u dit jaar behoefte om uw kennis van de Duitse (zakelijke) taal op te frissen, maar u kunt geen tijd vrij maken voor een wekelijkse cursus Duits? De summer school van onze trainer Alexandra Koch kan hiervoor de oplossing zijn.

Meld u aan voor 1 juni 2017 voor deze cursus Duits en ontvang 2 lesuren gratis!

Een intensieve training tijdens de summer school duurt minimaal 20 lesuren en maximaal 30 lesuren. De training wordt in overleg gepland in de tijd tussen 1 juli en 31 augustus 2017. Om het beste resultaat uit een intensieve cursus Duits te halen, kunt u bij voorkeur een weekje vrij nemen. Anders adviseer ik om tenminste de lesdagen vrij te houden. Zo heeft u voldoende tijd voor het thuiswerk en de zelfstudie om de lessen heen. Het verwerken van de inhoud van de lessen kan gemakkelijk thuis plaats vinden.

De cursus vindt plaats bij u op locatie binnen Overijssel of Gelderland (Noord), andere locaties zijn in overleg mogelijk. Ik bied graag een skype-training aan voor mensen die verder dan een uur reistijd van Enschede vandaan wonen of werken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Is een intensieve cursus Duits tijdens de zomerperiode ook het passende aanbod voor u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden. Graag reserveer ik voor u één of twee trainingsweken tijdens de summer school.