De huidige situatie

We leven momenteel in een vreemde tijd, waarin iedereen in zijn vrijheden wordt beperkt. Na de eerste coronagolf in maart van dit jaar leek het voorzichtig iets beter te gaan in de zomer. Op dit moment zitten wij middenin de tweede golf en moeten we nog steeds anderhalve meter afstand houden, zijn de horecagelegenheden weer gesloten, wordt het nu ook sterk aangeraden een mondmasker te dragen in openbare ruimten, enzovoorts. Bovendien ziet het er niet naar uit dat dit alles snel zal veranderen. De samenleving is compleet anders ingericht dan voorheen.

Ik wil toch iets leren

Dit hoeft u er echter niet van te weerhouden om een taaltraining te volgen bij één van onze docenten. Uiteraard werken wij allemaal door onder aangepaste omstandigheden. Wellicht is het een goed idee om juist nu te gaan beginnen met een talencursus omdat u zelf misschien meer tijd over hebt aangezien u nu ook vanuit huis werkt en bespaart op reistijd?

Wat kan taaltrainingentwente u bieden?

Online trainingen

Uiteraard kunnen wij het ons levendig voorstellen dat u contactonderwijs niet ziet zitten. Daarom bieden al onze docenten de mogelijkheid om een online taaltraining bij hen te volgen en zij hebben hier allen inmiddels zeer veel ervaring mee. De praktijk wijst zelfs uit dat voor 1 op 1 trainingen, maar ook trainingen met kleine groepen er geen verschil in effectiviteit is tussen contactonderwijs en een online training. In bepaalde gevallen blijkt een online training zelfs efficiënter. Voor meer informatie neemt u contact op met de betreffende docent.

Contactonderwijs

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om contactonderwijs te volgen bij onze docenten. Bij individuele trainingen kan een afstand van anderhalve meter worden gewaarborgd, voor kleine groepen geldt dit ook. Bovendien heeft het merendeel van onze docenten inmiddels uit voorzorg een spatscherm geïnstalleerd van plexiglas.

Vraag nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!