December is traditioneel de maand, waar mensen elkaar in het kader van verschillende feesten cadeaus geven. In Nederland gebeurt dit vooral met Sinterklaas, in Duitsland en Engeland met kerst. Ook onze docente Petra Scheltinga heeft dit jaar een cadeau voor u – de Decemberkorting.

Schrijf je voor 5 januari 2020 in voor de volgende cursussen en profiteer van € 25,00 korting:

Groepscursus Duits (basis):

Deze cursus is geschikt voor zowel echte beginners als cursisten die hun kennis van de Duitse taal vanaf het begin in een rustig tempo willen opfrissen. In de lessen komen alle vaardigheden (lezen, luisteren, spreken en schrijven) aan bod. U bouwt een basiswoordenschat op en maakt kennis met een aantal regels van de Duitse grammatica. Omdat het over een beginnerscursus gaat, komt alleen het algemene taalgebruik aan de orde. Maar na deze cursus kunt u wel doorstromen naar de cursus Zakelijk Duits voor halfgevorderden die wordt gegeven door mijn collega Alexandra Koch.

De cursus begint op  woensdag 5 februari 2020 om 19.00 uur en duurt 12 x 1,5 uur. De kosten zijn € 389,00 per persoon inclusief lesmateriaal.

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met mij op via e-mail: info@petra-scheltinga.nl of tel.: 053-4360503.

Voorbereiding IELTS Academic (Engels):

De volgende cursus IELTS Academic begint op dinsdag, 18 februari 2020. Deze cursus is voor mensen die een Engelstalige studie aan een universiteit of hogeschool willen volgen. In kleine groepen oefent u het academisch taalgebruik en traint de vier vaardigheden Lezen, Luisteren, Spreken en Schrijven, zodat u een hogere IELTS-score kunt bereiken.

De cursus begint op dinsdag, 18 februari 2020 om 19.00 en duurt 15 x 2 uur. De kosten zijn € 575,00 per persoon exclusief BTW en lesmateriaal.

Click here for more information about IELTS Academic in English and get € 25,00 December Discount when registering before 5th January 2020.

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met mij op via e-mail: info@petra-scheltinga.nl of tel.: 053-4360503.